In maart 2009 heeft Marion deelgenomen aan een fotosessie voor een boek over patiënten met een hersentumor. Tijdens de brain awareness week 2010 is dit boek gepresenteerd. In het boek geven 15 patiënten je letterlijk een kijkje in hun hoofd.

Aan de buitenkant valt weinig te zien. Maar een MRI scan maakt pijnlijk duidelijk dat er wel degelijk wat aan de hand is. Een witte vlek is het bewijs dat er iets zit wat er niet hoort, een hersentumor.
In het boek '1500 hoofdzaken', krijgen de mensen met een hersentumor een gezicht. Er wordt aandacht gevraagd voor onderzoek naar hersentumoren. Want dat gebeurt maar weinig, te weinig volgens de schrijfster van het boek en voorzitter van de stichting stophersentumoren.nl. Een gesprek met Klaske Faaij – Hofstee.
1500 Hoofdzaken

De opbrengsten uit de verkoop van het boek gaan naar de Stichting STOPHersentumoren en worden aangewend voor wetenschappelijk onderzoek naar tumoren ten einde de vooruitzichten van patiënten te verbeteren. Het boek is te bestellen voor € 25,00.  Klik hier

Steun de Bergentocht!

Volg ons via:

     

Stichting STOPhersentumoren.nl!

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.