Lieve vrienden, familie, collega’s en bekenden,

Sneller dan normaal alweer een bericht van mij: omdat er op de vorige MRI-scan onverwacht een wit vlekje te zien was, waarvan onduidelijk was of het nieuwe tumorgroei betrof, kreeg ik vanmorgen een extra MRI-scan. Toch wat meer gespannen dan de vorige keren gingen we ’s middags naar de neuro-oncologe. Deze gaf ons zoals gewoonlijk zonder dralen de uitslag van de MRI-scan: gefeliciteerd, het was maar een hersenbloeding! Bizar dat je daar blij mee kunt zijn… maar alles is beter dan dat meneer de tumor-terrorist zich weer in mijn hoofd manifesteert! Helaas heeft het bloedinkje wel weer wat schade in de hersenen veroorzaakt (klein zwart plekje), dus ik heb weer een nieuw excuus voor afwijkend gedrag…

Stiekem toch wel weer opgelucht in de auto belde dochterlief dat ze met vriendinnen ging zwemmen en zoonlief dat hij met z’n vrienden had afgesproken om z’n oude schoolschriften te gaan verbranden… ook allebei foetsie; Joepie, het leven gaat gewoon door! En met prima vooruitzichten, want over 3 weken zitten we in Cuba, waar de zon onze lichtelijk verregende meivakantie in Portugal mag goedmaken.

Je hebt de zon en de regen nodig om de kleuren van de regenboog te kunnen zien!

Tot over 4 maanden (7 nov.) weer!

Liefs van Marion.

PS: Yannick heeft een 10 gekregen voor de presentatie van zijn muurkrant over hersentumoren!

PS PS. Omdat ongenode gasten onze website met mijn weblog hebben misbruikt, is deze tijdelijk door Mijndomein geblokkeerd. Met hulp van Anne-Lise is de website inmiddels weer in de lucht, waarna ik de gelegenheid heb aangegrepen om het thema ‘Steppen tegen kanker’ te wijzigen in ‘Weblog van een Long-term GBM-survivor’ (die step heb ik namelijk al in geen tijden aangeraaktL).

 

Steun de Bergentocht!

Volg ons via:

     

Stichting STOPhersentumoren.nl!

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.