Beste lezers,

De uitslag van de MRI-scan van vandaag was wederom goed! De scan was vanmorgen om 8 uur, wat betekende dat ik vroeg op moest om door de spits naar het UMC te rijden. Bij aankomst had ik daarom een sterke behoefte aan cafeïne, maar net nadat ik een bekertje koffie had getapt, kwamen ze me al halen (geen uitloop 's morgens vroeg natuurlijk). Deze heb ik dus tijdens het aanleggen van het infuus maar opgedronken, met als gevolg dat ik tijdens het stilliggen de automatenkoffiesmaak moest proberen weg te slikken...

Omdat het uitslaggesprek al om 10u gepland stond, ben ik in het UMC gebleven en heb me een uur lang met een oude leesmap en m'n telefoon vermaakt. Ronald kwam zoals altijd mooi op tijd voor het uitslaggesprek naar de wachtkamer, maar mijn neuro-oncologe, dokter Tatjana Seute, was ruim 20 minuten uitgelopen, dus kon ik hem nog even om raad vragen bij mijn tot nog toe 'onoplosbare' tectonic. Omdat wij na het doorlopen van de standaard MRI-plaatjes mijn hersenpan eigenlijk weinig meer te vragen hadden, hebben wij er met veel plezier voor gezorgd dat dokter Seute weer op schema liep!

Liefs, Marion.

Steun de Bergentocht!

Volg ons via:

     

Stichting STOPhersentumoren.nl!

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.