Lieve vrienden, vriendinnen, familie en collega’s,

Alwéér geen nieuwe aankleuring op m’n MRI-scan vandaag! Deze keer eigenlijk niet zo’n grote verrassing, want mijn beschermengelen hadden al aangegeven dat het wel goed ging komen…

Begin van dit jaar is er een interview met mij gepubliceerd in het weekblad Vriendin (zie bijlage). Prettige bijkomstigheid was een fotoshoot mét visagiste (hoewel de setting als bloemschikster nu niet bepaald typerend is voor mij :)). Anyway, naar aanleiding van dit artikel werd ik benaderd door Yvonne van praktijk Kundaly, die me vertelde dat er op 22 december 2012 een nieuwe krachtige energie is vrijgekomen, namelijk ‘Universal Rainbow Healing’ en dat ze had doorgekregen dat ze mij met deze helende energie mocht gaan behandelen. Als ze er geld voor had gevraagd, had ik het aanbod wegens vermoedens van geldklopperij resoluut afgeslagen, maar aangezien ze het kosteloos aanbood, was mijn motto: ‘baat het niet, dan schaadt het vast ook niet’! In totaal ben ik 5 keer naar Apeldoorn gereden om me door haar en haar collega Petra via handoplegging rond mijn hoofd te laten behandelen met deze helende en transformerende energie. De behandelingen waren lichamelijk erg ontspannend en ik had echt het gevoel dat de moleculen in mijn hersenpannetje extra druk heen en weer bewogen, maar dat laatste kan ook vrij eenvoudig aan m’n fantasie worden toegeschreven. Yvonne zag tijdens deze sessies dat enkele krachtige beschermengelen zich om mij bekommeren en haar inspanningen met nieuwsgierigheid gadesloegen. Tja, met zo’n hersentumor kan ik wel een paar eersteklas beschermengelen gebruiken! In hoeverre de behandeling echt geholpen heeft om de kanker te bestrijden zullen we nooit met zekerheid kunnen vaststellen, maar haar vertrouwen (en de eerdere aanwijzing van een spirituele buurman) heeft in ieder geval wel aanstekelijk gewerkt, waardoor ik toch iets minder nerveus was voor de uitslag van deze scan.

Dat mijn beschermengelen zich ook met andere zaken bemoeien, zou je kunnen afleiden uit het feit dat ik, ondanks mijn twijfels, een paar dagen na mijn vorige update een functie als Project Manager bij Jumbo kreeg aangeboden (of zou het toch komen doordat de objectieve afspiegeling op functies en dienstjaren in mijn voordeel heeft uitgepakt?). Hoewel het pittig wordt om met twee dagen per week goed ingewerkt te raken in de Jumbo-organisatie (mensen, systemen, processen), ga ik er alles aan doen om hier een mooie bijdrage aan te leveren! Hallo Jumbo!

En vorige week heb ik dan eindelijk de neuropsychologische test gedaan om te bepalen hoe het met de werking van mijn hersenen is gesteld: 3 uur lang geheugen-, concentratie- en intelligentietestjes maken! En omdat ik de testen zo snel had gemaakt, deed de psychologe er nog een paar extra achteraan! Diezelfde dag al gaf de neuropsychologe aan dat ze zelfs bij vergelijking met mijn WO-opleidingsniveau geen indicatie zag voor een beperking, maar bij de testen waarbij er meerdere dingen tegelijk werden gevraagd lag mijn niveau qua snelheid wel wat onder gemiddeld, terwijl ik er bij de intelligentietesten ver boven zat. Bij de bespreking van het rapport vanmiddag kwam verder nog naar voren dat het voor mij lastig is om een grote hoeveelheid informatie in korte tijd te verwerken (heel herkenbaar…). Kortom, vergeleken met voor de hersentumor heb ik wel wat (vooral geheugen)capaciteit ingeleverd, maar ten opzichte van het gemiddelde (van mijn opleidingsniveau) functioneren mijn hersenen nog prima! Toch wel heel fijn om dat wetenschappelijk vastgesteld te krijgen ;). Ze hebben me gevraagd of ik behoefte heb aan revalidatie-sessies, maar geheugentraining schijnt weinig effect te hebben, dus het zou dan meer gaan om jezelf handigheidjes aan te leren om beter met je ‘beperking’ om te kunnen gaan. Maar in de afgelopen jaren heb ik me zelf al aardig wat trucjes aangeleerd: ons huis ligt vol met to do-, boodschappen- en vakantielijstjes, op m’n werk probeer ik zoveel mogelijk correspondentie en besprekingen in mails vast te leggen, (bijna) alle wachtwoorden en pincodes noteer ik (heel onverantwoord!) in een alsmaar groeiend Word-document en ik heb overal reserve-plekjes met geld en huissleutels voor vergeetachtigheidsgevallen. Je kunt je voorstellen dat ik behoorlijk in paniek was toen ik mijn iPhone op het toilet had laten liggen en iemand anders zich deze snel had toegeëigend! Lang leve de iCloud, waardoor alle afspraken, contacten en aantekeningen twee weken later gewoon weer in m’n nieuwe iPhone verschenen!

The happiest people don’t have the best of everything
They just make the best of everything!

Liefs van Marion.

Ps. Voor alle lieve mensen die me van tevoren trouw sterkte wensen hierbij de datum van de volgende scan: vrijdag 21 juni.

Steun de Bergentocht!

Volg ons via:

     

Stichting STOPhersentumoren.nl!

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.