22 juli 2009

Lieve familie, vrienden, collega’s en bekenden,

Vandaag een korte mail, want er moet nog veel gebeuren om vrijdagochtend bepakt en bezakt te kunnen vertrekken naar ons vakantie-adres in Italië. Aan de uitslag van de MRI zal het in ieder geval niet liggen, want die was weer uitstekend! We gaan dus met een gerust gevoel met vakantie, zelfs al zouden we de helft van de spullen zijn vergeten (nou ja, bij wijze van spreken dan). We gaan dit jaar voor het eerst met de auto naar een familiecamping aan de Adriatische kust in Italië, bij het plaatsje Lida di Pomposa tussen Venetië en Ravenna. Zoals de meeste bekenden inmiddels weten, zijn wij luxe-kampeerders, dus we hebben een stacaravan ‘cottage’ met airconditioning (en eigen sanitair!) geboekt. Ik ben benieuwd of het ons gaat bevallen…

Hoewel ik nog steeds blij ben dat ik weer 2 dagen aan het werk ben, zorgt het er wel voor dat ik af en toe tegen nieuwe grenzen aanloop en hoewel zo’n botsing fysiek geen pijn doet, voel ik het wel van binnen. Het is vaak moeilijk om te beoordelen of iets ‘normaal’ is (door ouderdom of normale vermoeidheid) of het gevolg is van mijn hersentumor c.q. de behandelingen ertegen, maar van bepaalde veranderingen weet ik het vrij zeker. Zo merk ik dat ik op mindere momenten moeite heb om me vloeiend uit te drukken (daar had ik voorheen nooit moeite mee). Ook hebben de 5 avonden en het examen van de cursus Demand & Supply Chain Management, tezamen met een zaterdagje implementeren me nogal wat hoofdpijn bezorgd. Maar… het examen heb ik gehaald en de hoofdpijn bleek met een paar daagjes rustig aan doen goed te genezen, dus we hebben weer wat geleerd en gaan weer vrolijk (en iets wijzer) verder.

De Stichting STOP Hersentumoren.nl probeert ook dit jaar weer om het geld van het 3M fonds binnen te slepen om onderzoek te laten doen naar geneesmiddelen voor hersentumoren. Ze staan inmiddels al op de derde plaats! Graag weer jullie stem via solutions.3mnederland.nl.

O ja, deze stichting is ook in de race voor een gratis website. Hiervoor kun je stemmen op www.woosh.nl/.

Alvast bedankt voor jullie steun!

Nog een positieve afsluiter:

Gedicht

Lieve vakantiegroetjes van Marion.

Steun de Bergentocht!

Volg ons via:

     

Stichting STOPhersentumoren.nl!

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.