Hallo lieve vrienden, familie, collega’s en kennissen,

Nog een paar dagen en dan vertrekken we naar het dorpje Alpe d’Huez. We hebben veel getraind, maar vooral op vlakke stukken, dus omhoog wordt waarschijnlijk nog flink zweten! Als je wilt zien hoe ik langzaam de berg opkruip, dan kun je me volgen via  www.steppentegenkanker.nl/gps. Ik krijg namelijk een real-time GPS tracker mee, die mijn positie en snelheid  van 6.30 tot 16.00u uur zal registreren. We hebben er erg veel zin in!

Twee weken geleden heb ik een persbericht uitgedaan (Houtenaren Ronald en Marion Hogetoorn steppen tegen kanker) en dat heeft veel exposure opgeleverd! Diezelfde avond reageerde Het Houtens Nieuws al en de volgende dag belde RTV Utrecht dat ze diezelfde middag een radio- en televisie-reportage van ons wilden maken. De volgende dag zijn we vervolgens zo’n beetje elk uur op de regionale radio en televisie te horen en zien geweest. Behoor jij niet tot de vaste kijkers/luisteraars van RTV Utrecht, dan kun je dit gemis inhalen via de link: http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/249485. De interviewers van RTV Utrecht waren zo enthousiast over de stepactie, dat ze hebben besloten om mee te gaan naar de Alpe d’Huez om een uitgebreide reportage te maken!

Ons sponsorbedrag is inmiddels al opgelopen tot ruim €21.500,-! Dat is veel meer dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden! Iedereen (nogmaals) héél hartelijk bedankt voor jullie bijdrage!

Omdat medisch onderzoek naar hersentumoren verschrikkelijk veel geld kost, wil de stichting STOPhersentumoren ook dit jaar weer proberen om de € 50.000,- van het 3M fonds te verdienen. Daarom wil ik jullie ook dit jaar weer vragen om bij het 3M fonds op de Stichting STOPhersentumoren.nl te stemmen. De stichting die in augustus 2010 de meeste stemmen heeft binnengehaald, krijgt al € 1000,-, dus dat is gemakkelijk verdiend! Stemmen via de website van 3M kan via de link: http://solutions.3mnederland.nl/wps/portal/3M/nl_NL/Kijk3M/home/fonds/grotegift/genomineerden/detail/?NominationId=26. Scroll een stukje naar beneden en druk vervolgens op de knop stem. Er opent zich een menuscherm dat je dient in te vullen, waarna je de stem kunt verzenden.
Als je dit een gedoe vindt, dan kun je via de stemknop boven deze mail jouw emailadres ter beschikking stellen, zodat ik de stem namens jou kan uitbrengen. Doen hoor! Stel je voor dat de Stichting STOPhersentumoren dit jaar de €50.000,- wint….

Ik ga morgen en woensdag nog de laatste trainingsrondjes afwerken, want over een 5 dagen en 9 uur staan we onder aan die berg… We vertrekken donderdagmorgen, nadat we de kinderen naar school hebben gebracht (de oudste is namelijk leerplichtig). Het zusje van Ronald zal zich tijdens onze afwezigheid over onze kinderen ontfermen. In het dorpje Alpe d’Huez zelf (dus bovenop de berg) verblijven we 3 nachten in een appartement in Residence Les Bergers, maar we zijn niet alleen! Niet alleen de 114 medesteppers zullen zich in die contreien ophouden, wij weten ons ook gesteund door een aanzienlijke groep familie en vrienden die ons ter plaatse komen aanmoedigen!

Volgende week zal ik natuurlijk uitgebreid over onze ontberingen berichten!

Liefs van Marion (en Ronald)

Steun de Bergentocht!

Volg ons via:

     

Stichting STOPhersentumoren.nl!

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.