Lieve vrienden, familie, collega's en kennissen,

Bijna 5 jaar geleden schreef ik voor het laatst een update-mail na een MRI-scan van mijn hersenen. En ik kan nu melden dat bij de 10 scans die sindsdien zijn gemaakt ook geen tumorgroei is geconstateerd! In die jaren heb ik wel af en toe een artikel aan mijn weblog toegevoegd: www.hogetoorn.net/weblog, maar nu toch weer deze email naar mijn vrienden, familie en kennissen. 

Hoewel het afgelopen jaar het nodige verdriet kende vanwege de ziekte en het overlijden van mijn vader en de opname van mijn moeder in verband met Alzheimer, prijzen we ons gelukkig dat mijn tumor zich al zo lang koest houdt. Afgelopen zomer hebben we met het gezin de reeds voor 2020 (volledig zelf-) geplande rondreis door Colombia gemaakt, waarbij we weer veel mooie herinneringen hebben opgedaan. Daarnaast is onze zoon Yannick dit jaar begonnen aan een studie Data Science in Eindhoven, ook een belangrijke mijlpaal, waarvan ik niet had verwacht die te zullen halen!

Bovendien heb ik op 1 september mijn 25-jarig jubileum bij C1000/Jumbo bereikt! Als je mij vroeger had verteld dat ik ooit 25 jaar voor hetzelfde bedrijf zou werken had ik je niet geloofd, maar soms loopt het leven nu eenmaal anders dan verwacht. Het is met mijn beperkte belastbaarheid lastig om een baan te vinden die net zo goed past als mijn huidige baan bij het mooie bedrijf Jumbo.

Maar ik mail niet alleen om te laten weten dat het nog goed met mij gaat, maar ook om te laten weten dat ik weer de uitdaging wil aangaan om de Alpe d'Huez per step te beklimmen! In 2012 hebben we dit voor het laatst gedaan voor de Stichting STOPhersentumoren.nl en deze keer wil ik me samen met een grote groep Jumbo-collega's op 1 juni 2023 aansluiten bij Alp d’HuZes. Het is nu meer dan 10 jaar (en bijna 10 kg) later, dus het zal nóg zwaarder worden, maar het is de ultieme kans om (met de hulp van jullie sponsoring) nog iets te betekenen voor de genezing van kanker.

De link naar mijn sponsorpagina is: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/MarionvanderSpek16652/alpe-dhuzes.

Ik hoop dat jullie er geen aanstoot aan nemen dat ik jullie nu (weer) hiervoor benader, maar tegelijkertijd denk ik dat de meeste van jullie wel vrienden of familie zijn verloren aan deze afschuwelijk ziekte of de onmacht hebben ervaren die je voelt als een geliefde door kanker is getroffen.

Omdat ik met de step ga, heb ik geen bagagedrager, maar ik neem in ieder geval een mooi klein gedenksteentje voor mijn vader mee in mijn stuurtas, die ik boven een mooi plekje ga geven. In die tas is ook nog plek voor andere gedenksteentjes en voor een donatie van minimaal €25 mag je iemand aandragen die met mij en mijn vader mee naar boven gaat!

Voor bedrijven biedt Alpe d’HuZes bovendien nog de mogelijkheid voor shirtsponsoring: Shirtsponsoring Alpe d’HuZes.

Alvast enorm bedankt voor jullie steun!

Liefs van Marion.

PS. Ronald gaat natuurlijk ook mee! Zijn actiepagina is: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/RonaldHogetoorn16661/alpe-dhuzes

 

Steun de Bergentocht!

Volg ons via:

     

Stichting STOPhersentumoren.nl!

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.