Lieve weblog-lezers,

Zoals aangekondigd in mijn laatste update van november, 10 Jaar na de diagnose, heb ik sindsdien geen update-mails meer gestuurd en dus ook niets meer aan dit weblog toegevoegd. Dat is inmiddels 9 maanden en 2 MRI's geleden. Sinds die tijd informeer ik mijn naasten direct (meestal per whats app) over de uitslag en stuur geen nieuwsupdates meer aan mijn brede groep familie, vrienden, bekenden en collega's.

Echter, om het doel van dit weblog - lotgenoten informeren en hoop geven - te blijven dienen, zal ik hier wel blijven vermelden hoe het mij vergaat. 

Welnu, de laatste 2 MRI's gaven een ongewijzigd beeld: er is slechts een open ruimte te zien met een witte streep van een inmiddels bekend bloedvat dat door dit gebied loopt. Sinds de laatste update heb ik zelfs geen enkele keer uitval van mijn linkerzijde gehad, wat de laatste jaren gemiddeld 2 of 3 keer per jaar voorkwam. Toch is het niet zo dat ik de 4-maandelijkse MRI's nu voor lief neem. Zo viel de laatste ongelukkigerwijs samen met de uitvaart van de broer van mijn moeder, maar hoewel ik geprobeerd heb om de MRI te verzetten, durfde ik het toch niet aan om deze een maand uit te stellen. 

Omdat mijn jongste komend jaar naar de middelbare school gaat en daarom net als haar broer 's morgens al om 7:45u zal moeten wegfietsen, heb ik mijn werkuren van 14 naar 16 verhoogd, omdat ik nu ook eerder van huis zal gaan (overigens wist mijn leidinggevende niet eens dat ik officieel maar 7 uur per dag werkte, omdat ik vrijwel altijd al langer werk). Kleine stap maar voelt wel goed. 

Verder genieten we nog steeds volop van de vakanties die we samen beleven: wintersport, ladyski, meivakantie naar Israël en Jordanië (was eigenlijk eerst voor de zomervakantie gepland, totdat ik me realiseerde hoe warm het daar dan is), kamperen met Hemelvaart en we zijn net terug van de zomervakantie in Portugal (waar het met max. 46 graden uiteindelijk minstens zo heet was als in Israëlundecided).

Afijn, tot zover mijn update, tot over een paar maanden!

Liefs van Marion.

Steun de Bergentocht!

Volg ons via:

     

Stichting STOPhersentumoren.nl!

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.